MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 16
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Jak białka zaczną się robić jasne i gęste, zacznij stopniowo...
fot. Katarzyna Puczyńska

Obłędna beza Pavlova z rabarbarem. Słodki prezent na nie tylko na Dzień Matki. Oto przepis na bezę, która smakuje jak z najdroższej cukierni

Beza Pavlova z rabarbarem. Krok 2

Jak białka zaczną się robić jasne i gęste, zacznij stopniowo wsypywać cukier. Ubijaj 15 minut. Dodaj wanilię, sok z cytryny i mąkę ziemniaczaną, ubijaj jeszcze dwie minuty.

Zobacz również

Wisłoka Dębica pokonuje Siarkę Tarnobrzeg [ZDJĘCIA]

Wisłoka Dębica pokonuje Siarkę Tarnobrzeg [ZDJĘCIA]

Klasyki na suwalskich ulicach

Klasyki na suwalskich ulicach

Polecamy

Za każdym razem obierasz pieczarki? W ten sposób sam sobie szkodzisz

Za każdym razem obierasz pieczarki? W ten sposób sam sobie szkodzisz

„Królowa wędlin” z „Sanatorium Miłości” dorobiła się fortuny. Czym się zajmowała?

„Królowa wędlin” z „Sanatorium Miłości” dorobiła się fortuny. Czym się zajmowała?

Eksperci ds. snu nie robią tego nigdy rano. To łatwe i trudne jednocześnie

Eksperci ds. snu nie robią tego nigdy rano. To łatwe i trudne jednocześnie