MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 12
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Jeśli masz śledzie z solanki, to wymagają one odpowiedniego...
fot. Katarzyna Puczyńska

Śledzie po kaszubsku na przystawkę. Przepis na słodko-kwaśną rybę z cebulką i rodzynkami. Najlepszy przepis na tradycyjne śledzie

Śledzie po kaszubsku. Krok 1

Jeśli masz śledzie z solanki, to wymagają one odpowiedniego przygotowania: wypłucz śledzie w zimnej wodzie, zalej nową i odstaw na 30 minut, następnie ponownie je wypłucz, zalej wodą, dodaj mleko i zostaw na około godzinę, do odpowiedniego smaku (mają być mniej słone).

Zobacz również

Piękne ostrowczanki w wiosennych strojach. Podoba się Wam ich styl? [ZDJĘCIA]

Piękne ostrowczanki w wiosennych strojach. Podoba się Wam ich styl? [ZDJĘCIA]

Pierwsza Komunia Święta w parafii Najświętszego Serca Jezusowego w Skarżysku (FOTO)

Pierwsza Komunia Święta w parafii Najświętszego Serca Jezusowego w Skarżysku (FOTO)

Polecamy

Zamiast stosować ją na zęby, nałóż na nogi. Gładkie stopy gwarantowane!

HIT DNIA
Zamiast stosować ją na zęby, nałóż na nogi. Gładkie stopy gwarantowane!

Ryż na mleku z truskawkami. Idealny na pożywne śniadanie lub deser

Ryż na mleku z truskawkami. Idealny na pożywne śniadanie lub deser

Kroję botwinkę, wkładam do słoików i robię prostą zalewę. Na zimę będzie idealna

Kroję botwinkę, wkładam do słoików i robię prostą zalewę. Na zimę będzie idealna