MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Gdy farsz jest już gotowy, możesz zagnieść ciasto. Na...
fot. Katarzyna Puczyńska

Drożdżowe paszteciki z mięsem z rosołu. Smakują wyśmienicie i znikają z talerza w mgnieniu oka. Polecamy sprawdzony przepis zero waste

Paszteciki z mięsem. Krok 2

Gdy farsz jest już gotowy, możesz zagnieść ciasto. Na początek przesiej mąkę pszenną na deskę lub stolnicę i posiekaj z zimnym masłem czy margaryną.

Zobacz również

Wychowanek Śląska wrócił na Dolny Śląsk. Zagra w Miedzi

Wychowanek Śląska wrócił na Dolny Śląsk. Zagra w Miedzi

Były reprezentant nie ma złudzeń przed mecze z Holandią: "Mamy kłopot i to duży"

Były reprezentant nie ma złudzeń przed mecze z Holandią: "Mamy kłopot i to duży"

Polecamy

Najsmaczniejszy napój ze spiżarni babci. Poznaj sposób na wyjątkowy sok porzeczkowy

Najsmaczniejszy napój ze spiżarni babci. Poznaj sposób na wyjątkowy sok porzeczkowy

Nietypowy, ale prosty przepis na kalafiora. Moja rodzina już nie chce innego

HIT DNIA
Nietypowy, ale prosty przepis na kalafiora. Moja rodzina już nie chce innego

Wanda Traczyk-Stawska odznaczona Orderem Uśmiechu

Wanda Traczyk-Stawska odznaczona Orderem Uśmiechu