MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 15
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Przygotowanie placuszków zacznij od umycia wszystkich...
fot. Katarzyna Puczyńska

Chrupiące placki warzywne z ziemniakami, cukinią i marchewką. Przepis na lekki, wiosenny obiad. Jeden składnik dodaje wyjątkowego smaku

Placki warzywne z fetą. Krok 1

Przygotowanie placuszków zacznij od umycia wszystkich warzyw. Ziemniaki obierz, zetrzyj na tarce na dużych oczkach i przełóż na grube sito, by odsączyć nadmiar wody.

Zobacz również

Węgry - Szwajcaria LIVE! Drugi dzień Euro! Na początek przystawka

Węgry - Szwajcaria LIVE! Drugi dzień Euro! Na początek przystawka

Amatorski Ruch Artystyczny zakończył rok kulturalny w przystani Kon-Tiki [FOTO]

Amatorski Ruch Artystyczny zakończył rok kulturalny w przystani Kon-Tiki [FOTO]

Polecamy

Jak zrobić perfekcyjną bułkę tartą? Jeden trik sprawia, że jest rumiana i chrupiąca

Jak zrobić perfekcyjną bułkę tartą? Jeden trik sprawia, że jest rumiana i chrupiąca

Zostań superbohaterem i ratuj ludzkie życie! To musisz wiedzieć o oddawaniu krwi

Zostań superbohaterem i ratuj ludzkie życie! To musisz wiedzieć o oddawaniu krwi

Rusza piąta edycja akcji „Otwórz się na pomoc”. Tym razem stawiamy na emocje!

Rusza piąta edycja akcji „Otwórz się na pomoc”. Tym razem stawiamy na emocje!